남도국제미식산업박람회, 방문객 할인 혜택 ‘확대’
검색 입력폼
전라남도

남도국제미식산업박람회, 방문객 할인 혜택 ‘확대’

– 일반입장권 구매자에 미식로드 4천 원 쿠폰 제공 –

남도국제미식산업박람회-산업관 / 사진제공=전라남도
[전남=뉴스채널] newscheaner@kakao.com

전라남도와 목포시가 공동 주최하는 ‘2025 남도국제미식산업박람회’가 관람객들의 높은 관심과 성원에 힘입어 방문객 할인 혜택을 대폭 확대한다.

남도국제미식산업박람회 사무국은 박람회 기간 중 일반입장권(1만 원권)을 구매한 관람객을 대상으로 ‘남도 대표 맛집 미식로드’에서 사용할 수 있는 4천 원 상당의 할인 쿠폰을 제공한다고 밝혔다.

‘남도 대표 맛집 미식로드’는 남도 곳곳의 소상공인들이 지역 식재료를 활용해 현장에서 조리·판매하는 체험형 미식 프로그램이다. 홍어, 낙지, 짱뚱어, 꼬막, 바지락, 대파, 무화과 등 남도의 대표 특산물을 활용한 다양한 메뉴와 사이드 메뉴가 관람객의 입맛을 사로잡는다.

할인 쿠폰은 현장 또는 온라인 예매처(티켓링크·네이버)에서 일반입장권을 구입한 뒤, 박람회장 매표소에서 구매 인증 시 수령할 수 있다.

홍양현 남도국제미식산업박람회 사무국장은 “이번 박람회를 통해 남도 미식의 높은 잠재력과 산업적 경쟁력을 확인했다.”며 “남도의 맛과 멋을 보다 많은 분들이 경험하실 수 있도록 할인 혜택을 확대했다. 가을 남도의 풍미를 오감으로 느껴보시길 바란다.”고 말했다.

박람회장에서는 남도 22개 시·군 대표 맛집이 참여한 ‘남도 미식로드’를 비롯해 주제관, 미식문화관, K-푸드 산업관, 남도미식 레스토랑 등 남도만의 색채가 담긴 다채로운 전시와 체험 프로그램이 큰 호응을 얻고 있다.

특히 니시무라·오세득 등 유명 셰프가 참여하는 ‘남도미식 레스토랑’(26일까지), 천일염의 가치와 역사를 소개하는 ‘소금 페스티벌’(17~19일), 전남 대표 수출품 ‘김’과 신선한 남도 식재료가 어우러지는 ‘김밥 페스티벌’(24~26일) 등 풍성한 이벤트로 박람회의 열기를 더욱 끌어올릴 예정이다.
남도국제미식산업박람회-주제관 / 사진제공=전라남도

남도국제미식산업박람회-미식로드 / 사진제공=전라남도



[Jeonnam=News Channel] newscheaner@kakao.com
Namdo International Gastronomy Industry Expo Expands Visitor Discounts
– 4,000 KRW “Gourmet Road” coupon offered to general ticket holders –
Jointly hosted by Jeollanam-do Province and Mokpo City, the 2025 Namdo International Gastronomy Industry Expo is expanding its visitor benefits in response to strong public interest and support.
According to the Expo Secretariat, visitors who purchase a general admission ticket (10,000 KRW) during the event will receive a 4,000 KRW discount coupon that can be used at the “Namdo Signature Gourmet Road”, a featured attraction of the Expo.
The “Namdo Signature Gourmet Road” is a hands-on culinary program where small local businesses cook and serve dishes on-site using regional ingredients. Visitors can enjoy a variety of signature and side dishes made with Namdo specialties such as skate, octopus, mudskipper, cockles, clams, green onions, and figs.
Discount coupons can be obtained at the on-site ticket booth after verifying ticket purchases made in person or online (Ticketlink, Naver).
Hong Yang-hyun, Secretary-General of the Namdo International Gastronomy Industry Expo, said,
“Through this Expo, we’ve witnessed the strong potential and industrial competitiveness of Namdo gastronomy. We expanded the discount benefits so more people can experience the rich tastes and charm of Namdo. We invite everyone to savor the autumn flavors of Namdo with all five senses.”
At the Expo, visitors can explore various themed halls and programs that showcase the unique culinary culture of Namdo, including the Namdo Gourmet Road featuring 22 cities and counties, the Main Theme Hall, Gastronomy Culture Hall, K-Food Industry Hall, and the Namdo Gastronomy Restaurant.
Special events include the “Namdo Gastronomy Restaurant” (until Oct. 26), featuring top chefs such as Nishimura and Oh Se-deuk; the “Salt Festival” (Oct. 17–19), highlighting the value and history of Korea’s traditional sea salt; and the “Gimbap Festival” (Oct. 24–26), celebrating Korea’s top export product, seaweed, paired with fresh Namdo ingredients. These events are expected to further elevate the festive atmosphere of the Expo.
박인석 기자 newscheaner@kakao.com

오늘의 인기기사